Τι τρόμαξε τον Σάκη;

10.01.2011
Φόβος και τρόμος έχουν γίνει οι διαρρήκτες κοντά στον Νέο Βουτζά, όπου μένει η οικογένεια Ρουβά, και ο Σάκης αποφάσισε να κάνει απόρθητο φρούριο το σπίτι του για να αποφύγει δυσάρεστες... επισκέψεις.

Φόβος και τρόμος έχουν γίνει οι διαρρήκτες κοντά στον Νέο Βουτζά, όπου μένει η οικογένεια Ρουβά, και ο Σάκης αποφάσισε να κάνει απόρθητο φρούριο το σπίτι του για να αποφύγει δυσάρεστες... επισκέψεις. Τον τελευταίο καιρό κάποιες απανωτές ληστείες σε περιοχές κοντά στο σπίτι της οικογένειας Ρουβά, στο Μαραθώνα αλλά και στη Νέα Μάκρη, προκάλεσαν στον Σάκη έντονη ανησυχία. Τρομοκρατημένος, ρωτούσε στη γειτονιά του να μάθει λεπτομέρειες για τις ληστείες, που σημειώθηκαν κυρίως βραδινές ώρες. Σκέφτηκε λοιπόν να αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας στο σπίτι τους, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του τον θέλουν αρκετά βράδια να λείπει μακριά από την Κάτια Ζυγούλη και την κορούλα τους, την Αναστασία.

Αρκετές φορές η Κάτια και η Αναστασία, οι δύο μεγάλες αγάπες της ζωής του, μένουν πίσω, στο σπίτι στον Νέο Βουτζά, κι επειδή η εγκληματικότητα καλπάζει, ο τραγουδιστής θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο. Χωρίς να πει κουβέντα, για να μην αναστατώσει τους δικούς του, ενημερώθηκε για ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στα ηλεκτρονικά μέτρα ασφαλείας και, σύμφωνα με πληροφορίες, ξόδεψε ένα αρκετά μεγάλο ποσό ώστε να ενισχύσει το σύστημα παρακολούθησης, ενώ σκέφτεται σοβαρά να τοποθετήσει σεκιούριτι όλο το 24ωρο.