Έγινε... ανέκδοτο ο Δάκης

02.05.2008
Τι την ήθελε τη δήλωση ο Δάκης ότι μια γυναίκα έφτανε τρεις φορές σε οργασμό κάθε φορά που ερμήνευε ένα του κομμάτι, μέχρι και ανέκδοτο κυκλοφόρησε για αυτόν στους ιατρικούς κύκλους.
Τι την ήθελε τη δήλωση ο Δάκης ότι μια γυναίκα έφτανε τρεις φορές σε οργασμό κάθε φορά που ερμήνευε ένα του κομμάτι, μέχρι και ανέκδοτο κυκλοφόρησε για αυτόν στους ιατρικούς κύκλους. Έχουμε την απάντησή του σχετικά με το παραπάνω, όπου είναι αλήθεια ότι δεν κρύβει την πικρία του.

Ποια είναι η αγωγή που δίνουν οι γυναικολόγοι στις γυναίκες που δύσκολα φτάνουν σε οργασμό; Αυτό είναι το ερώτημα στο ανέκδοτο που κυκλοφορεί τελευταία γενικότερα και κυρίως στους ιατρικούς κύκλους.

Η απάντηση για τη σωστή αγωγή είναι να πίνουν «τσάι με λεμόνι» ακούγοντας τραγούδια του Δάκη. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για ένα και τόσο έξυπνο ανέκδοτο, αφού στερείται φαντασίας. Επικοινωνήσαμε με τον τραγουδιστή, προκειμένου να μας πει αν γνωρίζει σχετικά με αυτό το ανέκδοτο και τι απαντάει στους δημιουργούς του.

«Το έχω ακούσει. Αν και με διακρίνει το χιούμορ, δεν μου άρεσε. Κρύβει περισσότερο κακία, παρά χιούμορ. Δεν θα μπω στη διαδικασία να πείσω κανέναν για το περιστατικό που διηγήθηκα δημόσια». Για τους νεότερους, ο Δάκης παλιότερα υπήρξε ο Ρουβάς της δεκαετίας του 90. Έτσι τουλάχιστον έχει παρουσιάσει ο Τύπος την πορεία του Σάκη. Πρόκειται για έναν ερωτικό ερμηνευτή που έκανε πολλές κοπέλες να παραληρούν στη θέα του και μόνο και που δεν χρειάζεται πραγματικά να πείσει κανέναν για το περιστατικό που τόσο πολύ έχει σχολιαστεί τελευταία και έφτασε να γίνει ακόμη και ανέκδοτο!

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ