Camouflage look

25.05.2001
Αυτό το καλοκαίρι, οι σχεδιαστές αποφάσισαν να επιστρατεύσουν τη μόδα και να τη ντύσουν στα χακί. Οι Christian Dior, Muguel Adrover, Miu Miu, Louis Vuitton... έδωσαν το παράγγελμα και οι stars ήταν οι πρώτοι που κατατάχθηκαν, υιοθετώντας το military chic.
Αυτό το καλοκαίρι, οι σχεδιαστές αποφάσισαν να επιστρατεύσουν τη μόδα και να τη ντύσουν στα χακί.
Οι Christian Dior, Muguel Adrover, Miu Miu, Louis Vuitton, Celine, Paul Smith, Cerruti... έδωσαν το παράγγελμα και οι stars ήταν οι πρώτοι που κατατάχθηκαν, υιοθετώντας το military chic.
Μπερέδες, trench coat, κοστούμια που θυμίζουν στρατιωτική στολή, φούστες, μπλούζες, φορέματα, μπότες, στυλιζαρισμένες ζώνες με καρφιά και τρουκς, τσάντες, κατάλληλα γυαλιά, ακόμη και μαγιό, μπικίνι και ολόσωμα, συμμετέχουν στην παρέλαση των γήινων χρωμάτων. Χακί, λαδί, καφέ, μπεζ... δένουν αρμονικά με τις θηλυκές γραμμές και δίνουν χαρακτήρα ακόμη και στις απλές στυλιστικές επιλογές.
Οι αμαζόνες της μόδας συνδυάζουν το camouflage look με πολυτελή υφάσματα, όπως δέρμα και σιφόν, και ετοιμάζονται να περάσουν στην αντεπίθεση της γοητείας. Άλλωστε, οι fashionistas γνωρίζουν πολύ καλά το παιχνίδι της μόδας με την εξουσία.