Summer vibes

28.06.2001
Σέξι και θηλυκά, τα μικροσκοπικά μπικίνι, τα ολόσωμα μαγιό με βαθύ ντεκολτέ και γυμνούς ώμους και τα στράπλες με ψηλά σορτσάκια, σε έντονα χρώματα και σε διάφορα σχέδια, αποσπούν - δικαιωματικά - τον τίτλο της πιο καυτής τάσης του καλοκαιριού. Εμπνευσμένα από προηγούμενες δεκαετίες και ακολουθώντας τις προσταγές των σχεδιαστών, τα μαγιό αναβιώνουν το rock style, τις δεκαετίες του '50 και του '80.
Και αυτό το καλοκαίρι, οι σχεδιαστές επιβιβάζονται στη μηχανή του χρόνου και γυρίζουν στο παρελθόν από όπου δανείζονται υλικά και τάσεις, τα ανακατεύουν με στυλ και άποψη και μας παρουσιάζουν τις πιο γοητευτικές δημιουργίες του καλοκαιριού.
Σέξι και θηλυκά, τα μικροσκοπικά μπικίνι, τα ολόσωμα μαγιό με βαθύ ντεκολτέ και γυμνούς ώμους και τα στράπλες με ψηλά σορτσάκια, σε έντονα χρώματα και σε διάφορα σχέδια, αποσπούν - δικαιωματικά - τον τίτλο της πιο καυτής τάσης του καλοκαιριού.
Εμπνευσμένα από προηγούμενες δεκαετίες και ακολουθώντας τις προσταγές των σχεδιαστών, τα μαγιό αναβιώνουν το rock style, τις δεκαετίες του '50 και του '80.
Συνδυασμένα με πολύχρωμα καπέλα, εντυπωσιακές ζώνες, ρετρό ή διαστημικά γυαλιά ηλίου, τσάντες εμπριμέ ή σε φλούο χρώματα, ασορτί παρεό και σαγιονάρες, τα μαγιό συμπληρώνουν το παζλ της αποκαλυπτικής εμφάνισης και μεταμορφώνονται σε ολοκληρωμένα σύνολα κομψότητας.