Victoria's Secret Fashion Show 2024: Οι Άγγελοι επέστρεψαν (και είχαν ανάμεσά τους και μια Ελληνίδα)

Victoria's Secret Fashion Show 2024: Οι Άγγελοι επέστρεψαν (και είχαν ανάμεσά τους και μια Ελληνίδα)
Evan Agostini/Invision/AP
Η επιστροφή του Show των Shows

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Το Fashion Show της Victoria’s Secret ξεκίνησε το 1995 και εξελίχθηκε σε θεσμό για τον χώρο της μόδας, με κάθε μοντέλο που θέλει να ξεχωρίσει στον χώρο της μόδας να παλεύει για μια θέση ανάμεσα στους Αγγέλους της επίδειξης μόδας που κάθε φορά για 24 ολόκληρα χρόνια ως και το 2019 ήταν ένα καλλιτεχνικό αριστούργημα.

Και η επιστροφή ήρθε για να «ξεπλύνει» με κάθε τρόπο τα σχόλια τότε του πρώην διευθυντή marketing της εταιρείας για τα plus-size και τα transgender μοντέλα.
Κάποτε για να περάσεις έστω και την πόρτα του διάσημου οίκου εσωρούχων οι αναλογίες σου έπρεπε να αγγίζουν τα όρια της ανορεξίας (και η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν κατηγορήθηκαν πολλές φορές και από πολλές πλευρές για αυτό).

Η επιστροφή τα είχε όλα. Και άλλοτε μεγάλες δόξες του modeling που είτε πλησιάζουν τα 50, είτε τα έχουν περάσει, όλους τους σωματότυπους, ακόμα και της γυναίκας της διπλανής πόρτας σε μια εμφανή διάθεση της εταιρείας να αλλάξει άπαξ και δια παντός την εικόνας του παρελθόντος και τα λάθη που της κόστισαν όχι μόνο σε επίπεδο branding, αλλά και στις πωλήσεις των εσωρούχων της που στην τελική αυτό είναι και το ζητούμενο.

AP24290033572603_5aaa6.jpg

Οι άλλοτε Star της φίρμας -και Star του modeling γενικότερα- ήταν σχεδόν όλες εκεί. Η Adriana Lima, η Alessandra Ambrosio, η Tyra Banks, η Kate Moss, η Irina Shayk, η Eva Harzikova αλλά και η Gigi Hadid, η Ashley Graham και η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας Carla Bruni!

AP24290018002586_f6acc.jpg

Στο καλλιτεχνικό κομμάτι που πάντα συνόδευε τις επιδείξεις της Victoria's Secret η LISA, η Tyla και η διαχρονική Cher.

AP24290013104004_8565d.jpg

Στο μέρος του εντυπωσιακού show που τραγούδησε η Tyla στην πασαρέλα της Victoria's Secret περπάτησε και μια Ελληνίδα. Ω, ναι. Η κούκλα Ανθή Φακιδάρη που κάνει σημαντική καριέρα στο εξωτερικό. Το ξέραμε αλλά το είδαμε κιόλας στο βίντεο που ανέβασε ο γνωστός από τη συμμετοχή του στο GNTM, Αγγαίος που επίσης κάνει καριέρα στην Αμερική.

«Το Victoria's Secret Fashion Show επιστρέφει και θα αντικατοπτρίζει ποιοι είμαστε σήμερα, συν όλα όσα γνωρίζετε και αγαπάτε—τη λάμψη, την πασαρέλα, τα φτερά, τη μουσική διασκέδαση και άλλα πολλά! Μείνετε συντονισμένοι… γίνεται όλο και πιο εμβληματικό από εδώ και πέρα» έγραφε η ανακοι΄νωση της εταιρείας για την επιστροφή του διάσημου Show της και τήρησαν κατά γράμμα τα λεγόμενά τους. Welcome back...

Τελευταία τροποποίηση στις 16.10.2024 - 10:35