Ροζάννα Γεωργίου και Fisfirico: Η αποκάλυψη του μοντελικού έρωτα που έμεινε κρυφός έναν χρόνο!

Ροζάννα Γεωργίου και Fisfirico: Η αποκάλυψη του μοντελικού έρωτα που έμεινε κρυφός έναν χρόνο!
Πηγή: Instagram
Με ένα ποστ από το Bali όπου απολαμβάνουν τις διακοπές τους μάθαμε πως είναι ζευγάρι.

Και οι δύο ανήκουν στη μικρή λίστα των μοντέλων με ελληνική καταγωγή που κάνουν σημαντική καριέρα στο εξωτερικό. Και δεν είναι το μόνο κοινό που έχουν. Και οι δύο είναι μικτής καταγωγής. Η Ροζάννα (Ρος) Γεωργίου Ελληνο-Ολλανδέζα και ο Fransesco- Χρήστος Ruggiero ή Fisfirico όπως είναι γνωστός από το Instagram του, Ελληνο-Ιταλός.

Η Ροζάννα από τα 17 της που ξεκίνησε ν<α εργάζεται ως μοντέλο, έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας όπως: Hermes, Ferre, Celine, Marni, Calvin Klein, Verscace, Dries Van Noten, Aquascutum, Jil Sander, Alexander McQueen και στα 30 της θεωρείται ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της χώρας μας καθώς είναι η μόνη Ελληνίδα που έχει πετύχει να μπει στη λίστα με τα πιο περιζήτητα μοντέλα και μάλιστα από τα 21 της χρόνια.

Ο μικρότερος Fransesco, στα 23 του έχει καταφέρει επίσης πολύ σημαντικές επιτυχίες και συνεργασίες με τελευταία μια καμπάνια για τον Calvin Klein.


Και τα δύο πετυχημένα μοντέλα είναι in love. Το δημοσιοποίησε η Ρος βάζοντας ένα medley με φωτογραφίες από τις διακοπές τους στο Μπαλί ξεκινώντας το ποστ με μια φωτογραφία που φιλιούνται μέσα στη ζούγκλα. Βέβαια ψάχνοντας και το δικό του προφίλ ανακαλύψαμε πως οι πρώτες κοινές τους φωτό είναι πριν από περίπου έναν χρόνο που σημαίνει πως εμείς μπορεί να το μα΄θαμε σήμερα, η σχέση όμως μετράει καιρό και οι δυο τους είναι καλά μαζί. Πάντα έτσι να είναι…

Τελευταία τροποποίηση στις 10.07.2024 - 00:23