Ο απλός, σύγχρονος τρόπος να είσαι καλοντυμένη

11.02.2021
Ο απλός, σύγχρονος τρόπος να είσαι καλοντυμένη
Και είναι κάτι περισσότερο από μια τάση

Μετά το κυρίαρχο color blocking της δεκαετίας του 2010, μάθαμε ότι ενάντια στους κανόνες να φοράμε κομμάτια του ίδιου χρώματος σε ένα look. Τα τελευταία χρόνια, οικειοποιηθήκαμε την πλήρη αντίθεση αυτού του μοντέλου, με αμέτρητα outfits στο Instagramμε μονοχρωμία από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα.

Δες και αυτό: Αυτή είναι η ανεπίσημη "στολή" για το Χειμώνα του 2021

Υπάρχει κάτι πραγματικά γοητευτικό στο να επιλέγουμε μια μοναδική απόχρωση. Σύμφωνα με τη creative director του Vince, Caroline Belhumeur, «Το μονοχρωματικό ντύσιμο επιτρέπει την ευκολία και την αβίαστη προσπάθεια όταν ντυνόμαστε ή αγοράζουμε νέα κομμάτια που μπορούν φυσικά να εισαχθούν στην γκαρντρόμπα μας».

Αυτό το είδες; Αυτή είναι η πιο περιζήτητη designer τσάντα για το 2021

Σε πρόσφατες συλλογές, οι σχεδιαστές έδειξαν την προτίμηση τους προς το μονοχρωματικό ντύσιμο καθώς είναι εξαιρετικά εύκολο να γίνει, και η φόρμουλα του είναι απλή. Δεν χρειάζεται να ταιριάζει με τις αποχρώσεις σου, αρκεί απλώς να επιλέξεις από την ίδια γενική οικογένεια χρωμάτων. Δες παρακάτω τις συμβουλές των ειδικών για το πώς να το φορέσεις:

Τα αντίθετα αξεσουάρ επιτρέπονται
Ένα total white look είναι αβίαστα cool και προσθέτοντας ένα αξεσουάρ όπως μια μαύρη ζώνη μπορεί να "διαλύσει" τη μονοτονία της εμφάνισης.

Πειραματίσου με τις υφές

Ένα κλειδί για να ντυθείς με επιτυχία με μονοχρωμία, είναι να πειραματιστείς με τις υφές για να διατηρήσεις τα πράγματα ενδιαφέροντα. Επίλεξε ένα δερμάτινο κομμάτι κάτω από ένα καλά εφαρμοσμένο σακάκι σε από σμαράγδι και ανοιχτό πράσινο για να κάνεις την εμφάνιση σου εντυπωσιακή.

Μην το κάνεις πολύ σύνθετο

Ένα καφέ πουλόβερ - φόρεμα με δύο καφέ αξεσουάρ θα συνθέσουν ένα απόλυτο κομψό και αβίαστο σύνολο.