Vogue Italia: "Σπάει" τους κανόνες με τέσσερα plus size μοντέλα μαζί

09.12.2020
Vogue Italia: "Σπάει" τους κανόνες με τέσσερα plus size μοντέλα μαζί
Alva Claire, Paloma Elsesser, Ashley Graham και Jill Kortleve μαζί και υπέροχες

Νέα δεδομένα φάινεται πως θέτει η Ιταλική Vogue, αφού για το τεύχος Δεκεμβρίου, τέσσερα από τα πιο επιδραστικά σημερινά ονόματα του modelling, η Ashley Graham, η Paloma Elsessr, η Alva Claire και η Jilla Kortleve φωτογραφίζονται μαζί και «σπάνε» της βιομηχανία.

Δες και αυτό: Hilary Duff: Μας δείχνει το τέλειο outfit για την καραντίνα

Φορώντας τα εσώρουχα τους, γεμάτες αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ, τα μοντέλα ποζάρουν μαζί και μιλάνε για την πραγματικότητα του να είσαι plus size μοντέλο. «Για τη βιομηχανία της μόδας, είμαστε όλες ‘plus size’, αλλά η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολύ διαφορετικές η μια από την άλλη, τόσο στον σωματότυπο όσο και σαν προσωπικότητες. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να μας δίνεται η ευκαιρία να είμαστε μαζί στην πασαρέλα, έτσι ώστε να μπορούμε να δείξουμε τη μοναδικότητα μας. Μόνο έτσι ελπίζουμε ότι μια μέρα θα μπορέσουμε να καταργήσουμε αυτή τη ‘βαριά’ ταμπέλα που μας έχουν φορέσει και να επιστρέψουμε στο να είμαστε γυναίκες, άνθρωποι και όχι απλά ένα μέγεθος», είπε η Graham.

Αυτό το είδες; Celia Kritharioti Couture και για την Anya Tailor του «Queen’s Gambit» του Netflix

«Όταν μας ζητάνε σε μια επίδειξη μόδας και δεν είμαστε διαθέσιμες, είναι σημαντικό να δώσουμε τη δουλειά σε κάποια από εμάς, για να σταματήσουμε το brand από το να έχει δεύτερες σκέψεις, δίνοντας την ευκαιρία στο μοντέλα με καμπύλες να έχουν την στιγμή τους στην πασαρέλα», είπε η Jill Kortleve.