Adidas – Prada: Δημιούργησαν το sneaker που θα γίνει απόλυτο fashion trend το 2021

07.12.2020
Adidas – Prada: Δημιούργησαν το sneaker που θα γίνει απόλυτο fashion trend το 2021
Το A + P LUNA ROSSA 21 είναι το ολοκαίνουργιο sneaker από την συνεργασία δύο εμβληματικών brands.

Η Αdidas και η Prada έχουν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν δημιουργώντας sneakers. Ακολουθώντας την πρώτη τους συνεργασία, όπου η Prada είχε προσδώσει την ιταλική πολυτέλεια στην κλασική σιλουέτα των Αdidas Superstar, οι ομάδες των designers των δύο εταιρειών, ξανασυνεργάζονται και αυτή τη φορά αναπτύσσουν ένα εντελώς νέο στυλ: το A + P LUNA ROSSA 21.

Σε μια διαδικασία συλλογικής ανάπτυξης που διήρκεσε περισσότερο από ένα χρόνο, η Αdidas και η Prada εμπνεύστηκαν από τους εντυπωσιακούς καταλόγους τους για να δημιουργήσουν ένα προϊόν που συνθέτει την τεχνογνωσία σχεδιασμού και απόδοσης .

Η κορυφαία θέση της Adidas στον αθλητισμό δεν χρειάζεται καμία εισαγωγή αλλά αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις είναι ότι η Prada έχει δική της ιστιοπλοϊκή ομάδα από το 1997, συμμετέχοντας, για περισσότερα από 20 χρόνια στην παλαιότερη διεθνή αθλητική οργάνωση του αθλήματος, το Κύπελλο της Αμερικής. Τόσο η ιστιοπλοϊκή ομάδα της Prada όσο και το σκάφος τους ονομάζονται LUNA ROSSA και από εκεί πήρε το όνομα το νέο παπούτσι.

Και επειδή η σχεδιαστική κληρονομιά κάθε μάρκας δεν μπορεί να λείπει από ένα έργο τέχνης, το παπούτσι A + P LUNA ROSSA 21 φέρει την εμβληματική τριπλή λωρίδα της Adidas και την εμβληματική κόκκινη γραμμή LUNA ROSSA της Prada, στην πλευρά της φτέρνας.