Τι να φορέσεις αν έχεις παραπάνω πόντους στην κοιλιά

24.06.2020
Τι να φορέσεις αν έχεις παραπάνω πόντους στην κοιλιά
Πώς να ντυθείς "έξυπνα" για να κολακέψεις το σώμα σου

Ανάλογα με το σωματότυπο σου, οι καμπύλες σου θα βρίσκονται σε διαφορετικό σημείο του σώματος σου.

Δες και αυτό: Τα πιο χρήσιμα tips για άψογη εφαρμογή ρούχων

Αν ανήκεις στην κατηγορία "μήλο", θα έχεις παραπάνω κοιλίτσα σε σχέση με τα υπόλοιπα σημεία στο σώμα σου. Αν ψάχνεις τρόπο να κρύψεις τους παραπάνω πόντους στην κοιλιά σου, το "έξυπνο" ντύσιμο είναι σύμμαχος σου για να το καταφέρεις. Δες τι να κάνεις και τι να αποφύγεις:

Προτίμησε τα "ριχτά"
Καλύτερα να αποφύγεις τις στενές εφαρμογές εάν θέλεις να κρύψεις τους παραπάνω πόντους στην κοιλιά σου και να προτιμήσεις ελαφρώς ριχτές γραμμές στο συγκεκριμένο σημείο, αρκεί να μην επιλέξεις κάτι υπερβολικά oversized, καθώς αυτό θα προσθέσει ακόμα περισσότερο όγκο.

Πρόσθεσε ένα σακάκι
Ένα ανδρικό σακάκι σε ίσια γραμμή, μαλακό ύφασμα και λίγο μεγαλύτερο μέγεθος από αυτό που συνήθως φοράς θα σε βοηθήσει να κολακέψεις τη σιλουέτα σου.

Αυτό το είδες; Πώς να κρατήσεις σταθερή τη φούστα σου

"Επένδυσε" στις σωστές φούστες
Ένα από τα κομμάτια που που κρύβουν την κοιλιά είναι η ψηλόμεση φούστα σε γραμμή άλφα. Αυτό που θα καταφέρεις είναι να καμουφλάρεις τους παραπάνω πόντους και να τραβήξεις τα βλέμματα στα πόδια σου.

Απόφυγε τα εμπριμέ
Καλύτερα να αποφύγεις τα εμπριμέ ρούχα και τα έντονα μοτίβα στο πάνω μέρος του σώματος σου και προτίμησε μονοχρωματικά σύνολα, αξιοποιώντας ένα αξεσουάρ για να τραβήξεις την προσοχή σε άλλα σημεία πάνω σου.