Η Irina Shayk με το πιο ευκολοφόρετο trend της σεζόν

26.09.2019
Η Irina Shayk με το πιο ευκολοφόρετο trend της σεζόν
Αν ψάχνεις να βρεις τα σύνολα της νέας σεζόν που θα μπορέσεις όμως να φορέσεις όλο το χρόνο, τότε η τελευταία εμφάνιση της Irina Shayk στο Fashion Week είναι εδώ για να σου δώσει έμπνευση. Το supermodel - που σαρώνει τις πασαρέλες στην Ιταλία - απαθανατίστηκε σε μια εκδήλωση αυτή την εβδομάδα με ένα μεταξένιο πράσινο σατέν κοστούμι - πιτζάμα.

Η Shayk ντυμένη με δύο εφαρμοστά κομμάτια (από την ιταλική μάρκα, Falconeri) φόρεσε το σακάκι μόνο με ένα απλό μαύρο σουτιέν ένω έκανε ένα fashion statement με τα peep-toe του Saint Laurent και την κίτρινη τσάντα από το The Kooples.

Το μεταξωτό κοστούμι πιτζάμα δεν είναι μόνο υπέροχο για ένα ντύσιμο πρωινό ή βραδυνό (μπορείς να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά και το σακάκι με ένα κοντομάνικο για μια πιο casual εμφάνιση), αλλά το σύνολο είναι επίσης πολύ ευκολοφόρετο αφού μπορεί να φορεθεί από το καλοκαίρι μέχρι το χειμώνα, αν προσθέσεις ένα ζιβάγκο και ένα μακρύ παλτό.

Το κοστούμι πιτζάμα έχει γίνει τρεντ για ένα πιο street-style, αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το φορέσεις.