Η σαλοπέτα που φορούσε ο Archie κοστίζει μόνο €9.99

25.09.2019
Η σαλοπέτα που φορούσε ο Archie κοστίζει μόνο €9.99
Ο γιος της Meghan και του Harry είναι χωρίς αμφιβολία το πρόσωπο της ημέρας, καθώς σήμερα τον είδαμε πρώτη φορά μετά τη βάπτισή του τον περασμένο Ιούλιο. Και, όπως ήταν φυσικό, όλα τα μάτια ήταν στραμμένα επάνω του. Και σε αυτά που φορούσε, βεβαίως, βεβαίως.

Για την πρώτη αυτή "επίσημη" υποχρέωση του νεαρού royal που σε στις 6/10 θα συμπληρώσει τους 5 μήνες ζωής, η μαμά Meghan επέλεξε μία ωραιότατη και απλούστατη σαλοπέτα, που όπως προκύπτει είναι και πάρα πολύ οικονομική.

Με αρχική τιμή στα €19,99, αυτή η ριγέ άσπρη γαλάζια σαλοπέτα της φίρμας H&M αυτή τη στιγμή, πωλείται διαδικτυακά €9,99.

Για να δοκιμάσεις αν την προλάβεις κάνε κλικ ΕΔΩ. Αλλιώς, περίμενε την επόμενη εμφάνιση του τρισμαριτωμένου γαλαζοαίματου, που, για την ιστορία, βρίσκεται στην έκτη θέση για τη διαδοχή του θρόνου, μετά τον παππού Κάρολο, τον θείο William, τα τρία εξαδέλφια του και τον μπαμπά Harry.

Όσο για το τι φορούσε η Meghan σε αυτή την επίσκεψη; Το μάθαμε κι αυτό. Της φίρμας Club Monaco ήταν, λοιπόν, το floral αέρινο φόρεμα που φορούσε σήμερα η δούκισσα του Sussex και μας άρεσε πολύ.