Taylor Swift και Stella McCartney: Μία συνεργασία με μεγάλο ενδιαφέρον

23.08.2019
Taylor Swift και Stella McCartney: Μία συνεργασία με μεγάλο ενδιαφέρον
Η γνωστή τραγουδίστρια δίνει το όνομά της στη νέα σειρά ρούχων της σχεδιάστριας.

Το νέο άλμπουμ με τίτλο «Lover» της Taylor Swift είναι εδώ, όπως και η επερχόμενη συνεργασία της με τη βρετανίδα σχεδιάστρια Stella McCartney. Ήδη έχουν δοθεί στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη fashion σειρά, που περιλαμβάνει ένα bomber jacκet, t-shirts και μια τσάντα χειρός.

Η Swift και η McCartney ανακοίνωσαν επίσης το άνοιγμα ενός pop-up καταστήματος στη Νέα Υόρκη που ονομάζεται «The Lover Experience», το οποίο θα τρέξει από σήμερα, 23 Αυγούστου έως τις 25 Αυγούστου και θα διαθέτει αποκλειστικά αντικείμενα. Η Swift δήλωσε στην Βρετανική Vogue ότι η συνεργασία προέκυψε αφού άρχισε να περνάει περισσότερο χρόνο στο Λονδίνο και να βγαίνει συχνά για ποτά με την σχεδιάστρια. Η Swift είχε τόσο καλή σχέση με την McCartney που έδωσε το όνομά της - σε ένα από τα κομμάτια του «Lover». «Έτσι, όταν ήρθε η ώρα να γράψω αυτό το άλμπουμ, έδωσα το όνομά της σε ένα από τα τραγούδια μου και όταν το έπαιζα στο άλμπουμ, είπα: «Πρέπει να κάνουμε κάτι» είπε η Swift.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι το όνομά μου είναι σε ένα τραγούδι της Taylor Swift», δήλωσε η McCartney στη Bρετανική Vogue. «Όταν η Taylor μου έβαλε ολόκληρο το άλμπουμ, μου έδωσε μια απίστευτη έμπνευση για τη συνεργασία και πραγματικά η σειρά περιστρέφεται γύρω από τη μουσική. Αυτό που μου αρέσει είναι πώς πραγματικά αλληλοσυμπληρώνει η μια την άλλη σε αυτό που δημιουργούμε μαζί», πρόσθεσε.

Η συλλογή περιλαμβάνει δύο κομμάτια limited edition εμπνευσμένα από γκράφιτι, vintage band tees και στίχους της Swift, καθώς και τη γάτα της, Benjamin Button. Τα υλικά είναι οργανικά και ανακυκλώσιμα, γεγονός που συμβαδίζει με την αισθητική της McCartney για όλα τα κομμάτια της.

Ο δίσκος της Swift «Lover» κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή 23 Αυγούστου.