Τι φόρεσε η Kate στην πρώτη μέρα του σχολείου - Πάρε ιδέες για τον αγιασμό! [photos]

05.09.2019
Τι φόρεσε η Kate στην πρώτη μέρα του σχολείου - Πάρε ιδέες για τον αγιασμό! [photos]
Πάντα κομψή και περιποιημένη η δούκισσα του Cambridge παραδίδει μαθήματα στυλ.

Σε λίγες μέρες θα χτυπήσει και στην Ελλάδα το "πρώτο κουδούνι" της χρονιάς. Μικροί μεγάλοι προσπαθούν να οργανωθούν αλλά και να απολαύσουν τις τελευταίες στιγμές "ελευθερίας".

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε ήδη για τα πριγκιπόπουλα της Βρετανίας, τα οποία σήμερα, συνοδευόμενα από τους γονείς τους, William και Kate, πέρασαν την πόρτα του σχολείου Thomas’s Battersea. Ο μεν George πιο χαλαρός, καθότι παλιός (αυτή θα είναι η τρίτη χρονιά του στο σχολείο) η δε Charlotte λίγο πιο... μαζεμένη, καθότι "πρωτάκι".

Εκτός από τα χαμόγελα, τις γκριμάτσες και τα σκέρτσα των παιδιών, εντύπωση μας έκανε το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει για την περίσταση η μαμά Kate.

Πρόκειται για το "Carnation dress" του Μichael Kors, όπου τα εθνικά χρώματα της Βρετανίας συνδυάζονται με τον καλύτερο τρόπο.

Ένα αεράτο φόρεμα σε κόκκινους, μπλε και λευκούς τόνους, λοιπόν, θα ήταν ό,τι έπρεπε και για τη δική σου πρώτη μέρα στο σχολείο.

Αν, πάντως, ενδιαφέρεσαι για το συγκεκριμένο φόρεμα, μπορείς να το αγοράσεις έναντι του ποσού των $175 (€157) κάνοντας κλικ ΕΔΩ