Spooky Couture: Η νέα κολεξιόν του Moschino είναι εμπνευσμένη από ταινίες τρόμου του Χόλιγουντ

11.06.2019
Spooky Couture: Η νέα κολεξιόν του Moschino είναι εμπνευσμένη από ταινίες τρόμου του Χόλιγουντ
Το Moschino's Resort 2020 ήταν προϊόν έμπνευσης από τις κλασικές horror ταινίες του Χόλιγουντ όπως το The Shining, to Us τα Ηalloween και το Scream, ενώ αυτό που έκανε αίσθηση ήταν ότι ο σχεδιαστής Jeremy Scott παρουσίασε την τελευταία συλλογή της ιταλικής φίρμας μέσα στα Universal Studios στο Λος Άντζελες. Την περασμένη Παρασκευή το πρωί, οι θεατές και μέλη του σόου, μεταξύ των οποίων και αρκετοί celebrities, μεταφέρθηκαν μέσα στο τεράστιο υπαίθριo σκηνικό με τα ίδια τα λεωφορεία που χρησιμοποιούνται για τις ξεναγήσεις των επισκεπτών και των τουριστών.

Η βρετανική Vogue ανέφερε ότι «το μοντέλο Suki Waterhouse βγήκε τρέχοντας μέσα από τους κήπους με ένα ξανθό καρέ παρόμοιο με αυτή της Barrymore στο Scream, στριγκλίζοντας και χτυπώντας τις πόρτες ενώ εκείνη τη στιγμή άρχισε να παίζει το μουσικό θέμα του Halloween». Η Drag Queen Violet Chachki έκανε επίσης μια εμφάνιση στην πασαρέλα, ντυμένη ως Morticia Addams (από την ταινία και την τηλεοπτική σειρά The Addams Family), μεταφέροντας με απόλυτο τρόπο το ανάλογο attitude στην πασαρέλα.

Τα κομμάτια που παρουσιάστηκαν στη συλλογή είχαν πάνω τους ιστούς αράχνης, κέρατα διαβόλου, αναφορές σε κλασσικές ταινίες τρόμου όπως το Dracula και το Frankenstein, καπέλα μάγισσας και spooky μάσκες.

Οι καλεσμένοι στο σόου οι οποίοι ήταν ντυμένοι επίσης με Moschino, στο τέλος απόλαυσαν junk food (ενώ προηγουμένως τους έκοψαν το αίμα). Aυτές και αν είναι επιδείξεις!

Aνάμεσα σε αυτούς που ήταν ντυμένοι με Moschino ήταν ο Storm Reid, η Paris Jackson μαζί με τον φίλο της και μουσικό Gabriel Glenn, η Marcia Gay Harden με την κόρη της Eulala Grace, η Kathryn Newton, η Quincy Brown, oι σταρς του Riverdale Camila Mendes και Madelaine Petsch, η Kate Beckinsale και ο Eli Roth, οι στυλίστες του Χόλιγουντ Law Roach και Jeanne Yang και οι σχεδιαστές κοστουμιών Arianne Phillips και B. Akerlund.

«Λατρεύω όλα αυτά τα διαφορετικά είδη τρόμου στον κινηματογράφο του Χόλιγουντ. Τα απολαμβάνω όλα!» δήλωσε στο Hollywood Reporter ο Jeremy Scott, creative director του οίκου Moschino. «Ο Frankenstein, ο Dracula, ο Wolf Man και το Creature από το Black Lagoon δημιουργήθηκαν εδώ στα Universal, γι 'αυτό ήθελα να τους αποτίσω ένα φόρο τιμής. Μια μικρή spooky couture! Μερικά πράγματα είναι πιο απειλητικά, μερικά είναι πιο παιχνιδιάρικα. Αυτό είναι ένα θέμα για Halloween. Όλα ταιριάζουν»!