Η καινούργια τσάντα της Louis Vuitton θα είναι συγχρόνως και smartphone

10.05.2019
Η καινούργια τσάντα της Louis Vuitton θα είναι συγχρόνως και smartphone
Νέα εποχή!

Ο Nicolas Ghesquière παρουσίασε χθες 9 Μαίου, την πιο πρόσφατη συλλογή του για τη Louis Vuitton, με τίτλο Cruise 2020. Επιλέγοντας το TWA Flight Center στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, το show ήταν η πιο πρόσφατη στάση στην παγκόσμια περιοδεία του σχεδιαστή - από το Fondation Maeght μέχρι το Μουσείο Miho στο Κιότο της Ιαπωνίας.

«Είμαι αρκετά τυχερός που είχα προσγειωθεί στο TWA Flight Center στα τέλη της δεκαετίας του '90. Ήταν κάτι που δεν θα μπορούσα ποτέ να ξεχάσω», λέει ο σχεδιαστής για την επιλογή της τοποθεσίας. «Ο τόπος αυτός ξεχάστηκε για 20 χρόνια, και τώρα έχει επανέλθει στη ζωή. Είναι σαν ένα ιερό που έχει αναβιώσει και το βλέπουμε να γοητεύει ξανά σε μια διαφορετική προσέγγιση, ως ξενοδοχείο. Είναι μεγάλη η χαρά μου ».

H νέα συλλογή της πολυτελούς γαλλικής μάρκας διερευνά τη σχέση μεταξύ Παρισιού και Νέας Υόρκης. Μεταξύ των αξεσουάρ, υπήρχαν αρκετές τσάντες που φαίνονταν να έχουν μικρές τηλεοπτικές οθόνες πάνω σε αυτές. Στην πραγματικότητα, ήταν τα πρωτότυπα για μια τσάντα-cum-smartphone που ονομάζεται «Connected».

Όταν κυκλοφορήσει η συγκεκριμένη τσάντα, οι χρήστες θα μπορούν να συνδεθούν μέσω WiFi και να προβάλουν το περιεχόμενο από μια αποκλειστική πλατφόρμα της Louis Vuitton. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο παριζιάνικος οίκος μας πήγε στο... 3019. Στην επίδειξη AW19 του Virgil Abloh, τη δεύτερη συλλογή ανδρικών ενδυμάτων της LV, παρουσιάστηκε μια τσάντα με φώτα οπτικών ινών που σχημάτιζαν το περίφημο μονόγραμμα.

Στη φωτογραφία επάνω, οι νιόπαντροι Joe Jonas και Sophie Turner ποζάρουν ντυμένοι από την κορυφή ως τα νύχια με ρούχα και αξεσουάρ LV