Kim Kardashian: Το μπουκάλι του νέου της αρώματος είναι πιο αισθησιακό από ό,τι τολμούσαμε να φανταστούμε

25.04.2018
Kim Kardashian: Το μπουκάλι του νέου της αρώματος είναι πιο αισθησιακό από ό,τι τολμούσαμε να φανταστούμε
Η Kim Kardashian κερδίζει επάξια τον τίτλο της πιο δαιμόνιας γυναίκας του επιχειρηματικού κόσμου. Σε ό,τι αφορά στο Hollywood τουλάχιστον.

Από hot περσόνα των reality shows κατέληξε να μην προλαβαίνει να μετρά τα κέρδη του μήνα και τα εκατομμύρια των τραπεζικών της λογαριασμών, τα οποία την έχουν εκτοξεύσει στην κορυφή της λίστας με της πλουσιότερες γυναίκες της τηλεόρασης παγκοσμίως.

Kim είναι αυτή. Πουλά τον εαυτό της καλύτερα από τον καθένα. Και αυτό ακριβώς έκανε με το λανσάρισμα του νέου της αρώματος, το οποίο ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα.

Μετά την επιτυχία της προηγούμενης συλλογής, η διασημότερη εκ των Kardashian αποφάσισε να βάλει όλη της την τέχνη στον σχεδιασμό του μπουκαλιού του νέου κομματιού της συλλογής KKW Beauty, το οποίο θα έχει το σχήμα… του κορμιού της!

Και τι καλύτερο από το να μας δώσει μια πρώτη γεύση ποζάροντας (για ακόμα μία φορά) ολόγυμνη;

Η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους followers της τη νέα της έμπνευση δίνοντας μας να καταλάβουμε ακριβώς το πώς θα είναι η νέα κυκλοφορία της συλλογής της.

Κάποιοι θεώρησαν το εν λόγω promo παρατραβηγμένο.

Εμείς, δεν μπορούμε να μην της αναγνωρίσουμε ότι είναι πανέξυπνη. Κατάφερε, βλέπετε, να κάνει το άρωμά της πρώτο θέμα στα διεθνή lifestyle Μέσα πριν καν κυκλοφορήσει…

Κι όλα αυτά για ένα μπουκάλι που θα μοιάζει κάπως έτσι:

Αχ βρε Kim!