Βασιλικό déjà vu: Η Kate ντύθηκε ακόμη μία φορά όπως η Dianna

24.04.2018
Βασιλικό déjà vu: Η Kate ντύθηκε ακόμη μία φορά όπως η Dianna
Ούτε 24 ώρες δεν συμπληρώθηκαν από τη γέννηση του τρίτου παιδιού της δούκισσας του Κέιμπριτζ και, όπως είναι φυσικό, όλοι -ιδιαίτερα στη Βρετανία- ασχολούνται με την πενταμελή, πια, οικογένειά τους.

Ο νέος μικρός πρίκγιπας του Κέιμπριτζ γεννήθηκε χθες (23/4/2018) υγιέστατος και κοντά στα 4 κιλά! Η μαμά του, όπως είχε κάνει και στις δυο προηγούμενες γέννες, εμφανίστηκε περίπου 7 ώρες μετά τον τοκετό στα σκαλιά του μαιευτηρίου, παρουσιάζοντας το νεογέννητο στον κόσμο.

Στο πλευρό της ο σύζυγός της, πρίγκιπας William, χαμογελαστός και χαρούμενος, όμως εκτός από το γαλαζοαίματο μωράκι που συγκέντρωσε το βασικό ενδιαφέρον, αμέσως μετά -για να μην πούμε και πριν από αυτό- τα βλέμματα έπεσαν επάνω στην 37χρονη μαμά, που εκτός από τη φυσιολογική "κοιλίτσα" που είχε μείνει ακόμη, σε τίποτα δε μαρτυρούσε ότι είχε γεννήσει μόλις πριν από λίγες ώρες.

Καλοχτενισμένη, μακιγιαρισμένη και λαμπερή, η Kate έδωσε ακόμη μια φορά άλλη έννοια στη λέξη "λεχώνα". Φυσικά, όπως και τις άλλες φορές, για να δούμε αυτά τα λίγα λεπτά δημόσια, έχει προηγηθεί πολλή δουλειά από ενα επιτελείο ανθρώπων και μην ξεχνάμε ότι κάτι τέτοιο καθίσταται δυνατό γιατί ο τοκετός ήταν φυσιολογικός. Σε αντίθετη περίπτωση κάτι τέτοιο δεν θα ήταν εφικτό.

Πολύς λόγος λοιπόν έγινε για τη στυλιστική επιλογή της Kate σε αυτή τη μεγάλη στιγμή της. Και λογικά. Ακόμη μια φορά η κομψή δούκισσα επέλεξε την αγαπημένη της βρετανίδα σχεδιάστρια Jenny Packam σε ένα φόρεμα όμως, που είχε σαφή έμπνευση από την εμφάνιση της πριγκίπισσας Dianna, μητέρας του William, όταν στάθηκε σε αυτά τα ίδια σκαλοπάτια στις 15 Σεπτεμβρίου 1984, έχοντας μόλις γεννήσει τον πρίγκιπα Harry.

Η εικόνα μιλά από μόνη της.

Και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Kate εμπνεύστηκε από την αδικοχαμένη πεθερά της. Στη φωτογραφία κάτω βλέπουμε τις δυο γυναίκες κατά την έξοδό τους από το μαιευτήριο έχοντας μόλις γεννήσει το πρώτο τους παιδί, αμφότερες. Και αυτή τη φορά τα λόγια περιττεύουν.

Και με αυτή την αφορμή ας θυμηθούμε την επίσημη παρουσίαση και των τριών πριγκίπων στην παρακάτω φωτογραφία (2013 - 2015 -2018)

2013||2015||2018 #katemiddleton #princewilliam

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Cambridges (@charlottes.royal.family) στις