Η «Carrie Bradshaw» αναλαμβάνει το νυφικό σου στυλ – Τόσο θα κοστίζει η bridal συλλογή της SJP

24.04.2018
Η «Carrie Bradshaw» αναλαμβάνει το νυφικό σου στυλ – Τόσο θα κοστίζει η bridal συλλογή της SJP
Αν κάτι δεν ξεχάσαμε ποτέ από τις ώρες που ξοδέψαμε παρακολουθώντας το «Sex and the City», αυτό δεν είναι άλλο από το αξεπέραστο στυλ της Carrie Bradshaw.

Η Sarah Jessica Parker, από τη μεριά της, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη λατρεία των γυναικών για τον χαρακτήρα της Carrie, λανσάροντας τη δική της σειρά παπουτσιών που –όπως ήταν αναμενόμενο- γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Γι’ αυτό και η δαιμόνια SJP αποφάσισε να κυκλοφορήσει ακόμα μία συλλογή, αυτή τη φορά αφιερωμένη στις ανάγκες μιας νύφης!

Συγκεκριμένα, τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης της συλλογής παπουτσιών, η ηθοποιός και δαιμόνια επιχειρηματίας με τη «SJP collection» της αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να μας παρουσιάσουν κομμάτια νυφικού στυλ: Από νυφικά φορέματα μέχρι party outfits ιδανικά για τη δεξίωση του γάμου μας.

Στο σύνολό τους, τα νέα της κομμάτια θα ανέρχονται στα 10, ενώ μαζί με αυτά θα κυκλοφορήσουν και 15 limited σχέδια από τη σειρά παπουτσιών, προκειμένου οι τυχερές να νιώσουν… εντελώς Carrie τηn τόσο ιδιαίτερη αυτή ημέρα τους.

Όσο για το κόστος; Τα νυφικά outfits θα ξεκινούν από τις 210 λίρες και θα αγγίζουν ακόμα και τις 1.700, ενώ τα συλλεκτικά παπούτσια θα τα βρεις μεταξύ 250 και 345 λιρών.

Δεν τα λες και ιδιαιτέρως ακριβά αν σκεφτείς τα χρήματα που οι γυναίκες έχουμε την τάση να ξοδεύουμε για τη νυφική προετοιμασία και εμφάνιση...

Αναμένουμε κορίτσια! Και είμαστε βέβαιες ότι η Carrie – Jessica θα μας εντυπωσιάσει ξανά.