4 λουκ για το βράδυ της Ανάστασης για να διαλέξεις

13.04.2017
Kάθε Ανάσταση στο χωριό ή την πόλη, βλέπεις το κλασικό λευκό συνολάκι παντελόνι -σακάκι, φούστα- σακάκι που τιμούν πολλές ή το κόκκινο σακάκι με το μαύρο παντελόνι. Το θέμα είναι πως μπορείς να δημιουργήσεις εντυπωσιακά λουκ για το βράδυ της Αναστασης με κομμάτια που δεν θα φορέσεις μόνο αυτή τη μέρα. Παρακάτω θα βρεις μοδάτες ιδέες και Καλό Πάσχα!

Το φόρεμα:

Η πιο εύκολη και απλή επιλογή για τη Λαμπρή. Ένα φόρεμα συνδυασμένο με χαμηλά ή πιο ψηλά γοβάκια είναι από τις πιο εντυπωσιακές επιλογές που μπορείς να κάνεις και φέτος τις γιορτές. Ένα μίντι φόρεμα- που δεν χρειάζεται να είναι απαραίητα βραδινό- θα φανεί αντάξιο των περιστάσεων και μπορεί να συνδυαστεί άνετα με καπαρντίνα ή σακάκι για το βράδυ της Ανάστασης.

Κάνε κλικ επάνω στη φωτογραφία και αγόρασε το πολύχρωμο μίντι φόρεμα από το Celestino.

Κάνε κλικ επάνω στη φωτογραφία και αγόρασε το πολύχρωμο μίντι φόρεμα από το Funky Buddha.

Τα παστέλ χρώματα είναι στη μόδα αλλά μπορείς να εμπιστευτείς και ένα ριγέ και ένα peplum κομμάτι. Ένα φόρεμα με διχρωμία θα τιμήσει όπως πρέπει την τάση του colour blocking ενώ καλό είναι να αποφύγεις τα εφαρμοστά μίνι φορέματα και τα πιο αποκαλυπτικά μέσα στην εκκλησία

Η φούστα:

Η αγαπημένη σου μαύρη pencil θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στις περιστάσεις που έχεις μπροστά σου και δεν μένει παρά να βρειε εeκίνη που αγκαλιάζει τις καμπύλες σου αλλά και στην κόκκινη εκδοχή της με τον φιόγκο είναι άκρως εντυπωσιακή.

Κάνε κλικ επάνω στη φωτογραφία και αγόρασε την κόκκινη pencil φούστα με τον φιόγκο από το Celestino

Οι φούστες έχουν την τιμητική τώρα και αποτελούν σίγουρη τοπ επιλογή για τη Λαμπρή. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα: στην pencil, την μακριά με το σκίσιμο, την φούστα σε γραμμή Α και όχι μόνο.

Κάνε κλικ επάνω στη φωτογραφία και αγόρασε την μακριά φούστα με το σκίσιμο από το Celestino.

Παντελόνι:

Για εσένα που δεν θέλεις να δείξεις πόδια ή γάμπες, οι παντελόνες αποτελούν την καλύτερη επιλογή και φυσικά συνδυάζονται με πολλά και διαφορετικά τοπ ανάλογα με το στιλ που θέλεις να πετύχεις.