4 τζιν παντελόνια που θα λατρέψεις τώρα

10.04.2017
Δεν υπάρχει πιο διαχρονικό κομμάτι για την γκαρνταρόμπα μας από το τζιν παντελόνι μας και αυτό για τον λόγο πως μπορούμε να το φορέσουμε όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και να το συνδυάσουμε σχεδόν με ολόκληρη την γκαρνταρόμπα μας. Παρακάτω θα μάθεις ποια είναι εκείνα τα τζιν παντελόνια που θα ευχαριστηθείς τώρα!

Με σκισίματα:

Φυσικά και δεν είναι μυστικό πως πρόκειται για μια από τις πιο hot τάσεις της σεζόν που τώρα μπορείς άνετα να φορέσεις. Με cropped τοπ ή με φούτες, με πουκάμισο και γενικά με οποιοδήποτε τοπ εφαρμοστό ή πιο φαρδύ το τζιν με τα σκισίματα είναι η τελευταία λέξη της μόδας και δεν θα το μετανιώσεις αν το αποκτήσεις αφού είναι ευκολοφόρετο και στιλάτο. Συνδύασέ το με αθλητικά ή εσπαντρίγιες.

Κάνε κλικ επάνω στη φωτογραφία και αγόρασε το σκισμένο τζιν από το Funky Buddha.

Το ψηλόμεσο:

Η τελευταία λέξη της μόδας δεν είναι άλλη από το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι που μπορείς άνετα να φορέσεις τόσο με πουκάμισο "από μέσα" όσο και με crop τοπ για να δημιουργήσεις μοναδικά λουκ. Φέτος δεν έχεις παρά να επενδύσεις στο ψηλόμεσο τζιν που αλλάζει το στιλ σου και σε κολακεύει.

To ανοιχτόχρωμο:

Είτε πρόκειται για λευκό ή για ένα σε πιο ουδέτερη ανοιχτόχρωμη απόχρωση όπως το γκρι, πρόκειται για μια τάση που δεν θα βγει ποτέ εκτός. Τώρα που έχει "ανοίξει" ο καιρός μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικά λουκ με το ανοιχτόχρωμο τζιν σου. Μην φοβηθείς να το συνδυάσεις με επίσης ανοιχτόχρωμο τοπ και να κάνεις τη διαφορά.

Ροζ κουφετί τοπ με γκρι τζιν, ένας σούπερ ανοιξιάτικος συνδυασμός!

Κάνε κλικ επάνω στη φωτογραφία και αγόρασε το γκρι τζιν από το Celestino.

Το ξεθωριασμένο:

Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά το ξεθωριασμένο τζιν πάντοτε θα έχει μια θέση στην καρδιά μας. Μπορείς να το συνδυάσεις με πολλά τοπ αλλά καλύτερα να ξεχωρίσεις απλά συνδυάζοντάς το με λευκό ή μαυρο τοπ και να δημιουργήσεις ένα λουκ που θα βολευτείς από το πρωί στον καφέ μέχρι το βράδυ στο ποτό.

Κάνε κλικ επάνω στη φωτογραφία και αγόρασε το ξεθωριασμένο τζιν από το Celestino.