3 βασικά κομμάτια ανοιξιάτικου στιλ που πρέπει να έχεις

17.04.2017
Τώρα που ο καιρός έχει ζεστάνει κατά πολύ εσύ σκέφτεσαι παστέλ ροζ και γαλάζια χρωματάκια, τζιν πουκαμισοφορεματάκια και πιο ανάλαφρα υφάσματα που αγκαλιάζουν το σώμα. Τις μέρεςα υτές λοιπόν που δεν είναι ακόμη τελείως καλοκαίρι αλλά έχει ζέστη ειδικά την ημέρα, υπάρχουν ροσιμένα κομμάτια μόδας που σου εξασφαλίζουν τέλεια ανοιξιάτικα λουκ!

Ανανέωσε το λουκ σου επενδύοντας στο κατάλληλο πουκαμισάκι. Το πουά, το μονόχρωμο, το πιο κοντό, το κομμένο, το μακρύ σε στιλ φόρεμα ή όποιο άλλο πουκάμισο θέλεις, πρόκειται για το απόλυτο κομμάτι με το οποίο θα δημιουργήσεις μοναδικά ανοιξιάτικα λουκ.

Κάνε κλικ επάνω στη φωτογραφία και αγόρασε το μακρύ καρό πουκάμισο από το Funky Buddha.

Το τζιν πουκαμισοφόρεμά σου!

Πρόκειται για έν ακομμάτι που δεν θα βγάλερις από επάνω σου αφού και μπορείς να το συνδυάσεις με πολλά και διαφορετικά χρώματα παντελονιού από κάτω αλλά μπορείς να το φορέσεις και μόνο του με τις μπαλαρίνες ή τα μποτάκι σου.

Κάνε κλικ επάνω στη φωτογραφία και αγόρασε το τζιν πουκαμισοφόρεμα από το Funky Buddha

Η ζακετούλα σου:

Το θέμα αυτές τις ημέρες είναι πως δεν αποκλείται να ντυθείς αρκετά καλοκαιρινή και καλό είναι να είσαι προετοιμασμένη με την κατάλληλη ζακετούλα.

Η ζακέτα σου δεν πρέπει να είναι χειμερινή και πλεκτή αφού ένα τέτοιο κομμάτι μόδας αποδεικνύεται αρκετά ζεστό ια τις μέρες αυτές. Διάλεξε ένα ζακετάκι που μπορείς να φορέσεις πάνω από το τοπ σου όλες τις ώρες της ημέρας και δεν θα το μετανιώσεις!

Κάνε κλικ επάνω στη φωτογραφία και αγόρασε τη μακριά ζακετούλα σε παστέλ ροζ απόχρωση από το Celestino.

Και φυσικά το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι, που δεν χρειάζεται συστάσεις! Αν έχεις στην γκαρνταρόμπα σου αυτά τα 3 βασικά κομμάτια μπορείς να δημιουργήσεις πολλά και διαφορετικά ανοιξιάτικα λουκ που θα εντυπσιάσουν!