3 τάσεις στα παππούτσια που θα μας κερδίσουν τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017

16.04.2017
Πολλές είναι οι τάσεις που έχουμε αγαπήσει στα παπούτσια αλλά τη νέα σεζόν οι τάσεις που θα λατρέψουμε στα παπούτσια είναι εδώ για να αλλάξουν τα δεδομένα! Παρακάτω θα μάθεις ποια τρεντ στα παπούτσια είδαμε στις διάσημες πασαρέλες και θα φορέσουμε από εδώ και πέρα.

Στις πλατφόρμες -και φέτος- λέμε ναι!

Και φέτος οι πλατφόρμες είναι από τα κυρίαρχα τρεντ στα παπούτσια και το μόνο σίγουρο είναι πως θα μπεις στον πειρασμό να τις τολμήσεις. Οι πλαφόρμες σου χαρίοζυν έξτρα πόντους στιλ και είτε διαλέξεις τις μονόχρωμες σαν αυτές που είδαμε στον Salvatore Ferragamo είτε διαλέξεις κάτι σε στιλ δέρματος φιδιού που είδαμε στον οίκο Erdem, το μόνο σίγουρο είναι πως θα εντυπωσιάσεις! Και στους οίκους Proenza Schouler και Miu Miu είδαμε επίσης κάποιες σούπερ εκδοχές τις τάσεις.

Λεπτά stilettos:

Φυσικά το καταλάβαμε, η φετινή σεζόν στα παπούτσια έχει να κάνει με τις αντιθέσεις! Αν φοράς ένα στιλ παπούτισα τώρα μπορείς να φορέσεις και το αντίθετο στιλ. Στα παπούτσια αυτό μεταφράζεται σαν stilettos με λεπτά τακούνια που αναδεικνύουν την θηλυκότητα και μπορεί να τα δεις τόσο σε ανοιχτά σανδάλια όπως έγινε στην περίπτωση του Altuzarra αλλά και στις ψηλέ΄ς μπότες που είδαμε στους οίκους Gucci and Balenciaga.

Στρογγυλεμένα τακούνια:

Η γεωμετρία είναι το παν στα τακούνια τη νέα σεζόν και οι πασαρέλες γέμισαν στρογγυλεμένα τακούνια και περιλάμβαναν ... κυκλικά σχέδια που φυσικά μας εξέπληξαν ευχάριστα. Το συγκεκριμένο τρεντ θα το βρούμε σε πολλούς συνδυασμούς και αυτό είναι που είναι και το ωραίο. Τα τακούνια να είναι στρογγυλά και όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία!