Αυτά είναι τα 3 μεγαλύτερα στιλιστικά λάθη για να αποφύγεις τις γιορτές

13.12.2016
Φυσικά και οι γιορτές είναι εδώ και εσύ θέλεις να αναδείξεις τον πιο σικάτο και λαμπερό εαυτό σου αυτές τις ημέρες. Φυσικά και έχεις ήδη σκεφτεί ποιο σύνολο θα φορέσεις στο ρεβεγιόν ή στο πάρτι που είσαι καλεσμένη αλλά ποια είναι άραγε τα σημαντικότερα λάθη στάιλινγκ που πρέπει να αποφύγεις; Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις περισσότερα.

Φυσικά και θυμάσαι την ταινία "Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς" όπου ο Κόλιν Φέρθ και η Ρενέ Ζελβέγκερ εμφανίστηκαν με τα πουλόβερ που είχαν ολόκληρο τον Ρούντολφ. Ακόμη και αν λατρεύεις τις γιορτές και είσαι μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων καλό θα ήταν να αποφύγεις τα συγκεκριμένα πουλόβερ για τις πιο βραδινές σου εμφανίσεις αφού δεν αποκλείεται να έχουν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα.

Αν θέλεις να "φορέσεις" το χριστουγεννιάιτκο πνεύμα τότε μπορείς άνετα να επενδύσεις στα αξεσουάρ ή ακόμη και στο μανικιούρ σου! Μια κόκκινη σατέν στέκα ή ένας φιόγκος γίνεται το τέλειο αξεσουάρ μαλλιών ενώ αν βάλεις τον Ρούντολφ στο μανικιούρ σου το μόνο σίγουρο είναι πως θα κλέψεις την παράσταση.

Ένα τόσο εντυπωσιακό μανικιούρ δεν υπάρχει περίπτωσηξ να μην συγκεντρώσει το ενδιαφέρον στα χέρια σου.

Το πολύ λαμπερό outfit:


Φυσικά και θέλεις να λάμπεις τις πιο γιροτινές ημέρες του χρόνου! Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να το παρακάνεις. Φυσικά και θέλεις να φορέσεις και το χρυσό σου και το πιο καλό και γυαλιστερό σου παντελόνι αφού οι μέρες είναι ιδανικές. Φρόντισε όμως να εφαρμόσεις τον κανόνα "Less is more" εδώ και να μην φορέσεις πάνω από ένα λαμπερό κομμάτι σε ένα σύνολό.

Για παράδειγμα αν διαλέξεις την κοντή φούστα σου με τις παγιέτες (χρυσές ή ασημί) καλό είναι στο επάνω μέρος να κινηθείς πιο... διακριτικά.

Τα χριστογουεννιάτικα με μέτρο:

Φυσικά και σου αρέσουν και τα σκουλαρίκια-χιονόμπαλες αλλά και το κολιέ με τον χιονάνθρωπο αλλά αν τα φορέσεις όλα μαζί σε μια εμφάνιση το αποτέλεσμα δεν θα είναι το αναμενόμενο. Ακόμη και το κόκκινο που είναι το χρώμα των γιορτών αν το φορέσεις από την κορυφή ως τα νύχια δεν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Περιορισέ το στο φόρεμα σου και το χρώμα των χειλιών σου και δεν θα χάσεις!

Τι να φορέσεις:

Το αγαπημένο σου κόκκινο φόρεμα ή το LBD σου με εντυπωσιακά αξεσουάρ είναι πάντα η πιο κομψή και διαχρονική λύση για μοναδικές εμφανίσεις!

.