Η Hailey Bieber φόρεσε το viral κοστούμι του Saint Laurent υιοθετώντας το ανδρόγυνο στυλ

Η Hailey Bieber φόρεσε το viral κοστούμι του Saint Laurent υιοθετώντας το ανδρόγυνο στυλ
ΠΗΓΗ:@haileybieber
Η ιδρύτρια της Rhode Skin, Hailey Bieber, εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Λος Άντζελες, φορώντας ένα από τα πιο δημοφιλή looks που είδαμε πρόσφατα στις πασαρέλες του Παρισιού.

Μια εντυπωσιακή και κομψή εμφάνιση πραγματοποίησε η Hailey Bieber το βράδυ της Τετάρτης. Η γνωστή επιχειρηματίας παραβρέθηκε στο launch party του brand της, Rhode Skin, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Justin Bieber.

Επιλέγοντας ένα ανδρόγυνο στυλ για τη βραδιά, η Hailey, που έγινε μητέρα για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2024, φόρεσε ένα oversized κοστούμι σε γκρι απόχρωση από τη συλλογή Άνοιξη 2025 του Saint Laurent. Συνδύασε το κοστούμι της με μια μπορντό γραβάτα και μια τσάντα στο ίδιο χρώμα (την πιο hot τάση της μόδας αυτή τη στιγμή). Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν κομψό slick bun, ενώ το μακιγιάζ της παρέμεινε σε φυσικές αποχρώσεις. Για να ολοκληρώσει την εμφάνιση, φόρεσε χρυσά κοσμήματα και ένα ζευγάρι γυαλιά με κοκάλινο σκελετό.

{https://www.tiktok.com/@justforvibes24/video/7429228815798258950?q=Hailey%20Bieber&t=1729783936832}

Η Bieber συμπλήρωσε την εμφάνιση της με μανσέτες και μυτερές γόβες kitten heels από το ίδιο brand. Ως πρέσβειρα του Anthony Vaccarello και του Saint Laurent, η Bieber συχνά επιλέγει αυτεές τις μάρκες για τις σημαντικές στιγμές της, τόσο σε επαγγελματικά, όσο και σε προσωπικά γεγονότα, όπως η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και η ανανέωση των όρκων της. Έτσι, είναι λογικό να επιλέξει το Saint Laurent και να προτιμήσει μια επαγγελματική εμφάνιση για να παραβρεθεί σε μια λαμπερή εκδήλωση για την Rhode.

hailey d4460

Και ποια θα ήταν μια εμφάνιση της Hailey Bieber χωρίς τον Justin Bieber, ο οποίος εμφανίστηκε δίπλα στη σύζυγό του, φορώντας ρούχα που έρχονται σε αντίθεση με τη δική της κομψή στυλιστική επιλογή; Ο τραγουδιστής επέλεξε ένα σύνολο με west αισθητική, συνδυάζοντας ένα καπέλο από σουέντ με καρό πουκάμισο, ανοιχτόχρωμα τζιν και χοντρές μπότες.

Τελευταία τροποποίηση στις 24.10.2024 - 18:37