Τι έχουμε:
- 1 συσκευασία Original Taco Κit Old El Paso
- 1/2 κιλό κιμά, μοσχαρίσιο
- 3 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 2 πιπεριές κόκκινες, ψιλοκομμένες
- 1 ντομάτα, τριμμένη στον τρίφτη
- 1/2 φλιτζ. λάδι ελιάς
Για το γαρνίρισμα:
- 1/2 φλιτζ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Τι κάνουμε:
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, έως ότου χρυσίσουν.
Προσθέτουμε τον κιμά και τον σοτάρουμε, έως ότου ασπρίσει.
Κατόπιν, ρίχνουμε το φακελάκι με το Taco Spice Mix Mild, το φακελάκι με την Original Chunky Salsa Mild, την ντομάτα, ανακατεύουμε και τα βράζουμε, έως ότου απορροφηθούν τα περισσότερα από τα υγρά.
Κατεβάζουμε από τη φωτιά και με ένα κουτάλι βάζουμε 3-4 κουταλιές από το μείγμα του κιμά σε κάθε Crunchy Taco Shell Old El Ρaso.
Στη συνέχεια, βάζουμε τα τάκος σε ένα πιάτο, ρίχνουμε στο καθένα λίγα κομματάκια από τις πιπεριές, γαρνίρουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε.
Συμβουλή
Μπορούμε να προσθέσουμε στο μείγμα και 2-3 φύλλα μαρουλιού, ψιλοκομμένα.
Το κατάλληλο κρασί: Λευκό Ηπείρου.