Τι έχουμε:
- 1 συσκευασία Original Smoky BBQ Fajitas Old El Paso
- 1/2 κιλό κιμά, μοσχαρίσιο
- 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 1 ντομάτα, τριμμένη
- 1/2 φλιτζ. λάδι ελιάς
Για το γαρνίρισμα:
- 1/2 βαζάκι Original Chunky Salsa Mild Old El Paso
- τυρί, τριμμένο
- 3 πιπεριές, όλων των χρωμάτων, κομμένες σε κύβους
Τι κάνουμε:
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, έως ότου χρυσίσουν.
Κατόπιν, προσθέτουμε τον κιμά και τον σοτάρουμε, έως ότου ασπρίσει.
Ρίχνουμε το φακελάκι Original Smoky BBQ Fajita Spice Mix, το φακελάκι με την Original Salsa Mild, την ντομάτα και τα ανακατεύουμε.
Βράζουμε, έως ότου απορροφηθούν τα περισσότερα από τα υγρά, και κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά.
Σε μια επιφάνεια εργασίας απλώνουμε τις τορτίγιας, βάζουμε σε καθεμία 3-4 κουταλιές από το μείγμα του κιμά και τις τυλίγουμε σε ρολά.
Βάζουμε τις φαχίτας σε ένα πιάτο, απλώνουμε πάνω στην καθεμιά μια κουταλιά από την Original Chunky Salsa Mild Old El Paso, τις πασπαλίζουμε με τυρί και σερβίρουμε, γαρνίροντας με τους κύβους της πιπεριάς.
Συμβουλή
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τον κιμά με κοτόπουλο.
Το κατάλληλο κρασί: Αθήρι.