Υλικά
- 250 γραμμ. μαργαρίνη
- 3 κουβερτούρες
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 2 πακέτα μπισκότα τετράγωνα
Εκτέλεση
1. Λιώνετε σε μπεν μαρί τις κουβερτούρες και το βούτυρο.
2. Μόλις λιώσουν, προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα, ανακατεύετε για 1-2 λεπτά και κατεβάζετε από τη φωτιά.
3. Σπάτε τα μπισκότα και τα προσθέτετε στο μείγμα.
4. Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει για λίγο και το πλάθετε με τα χέρια σαν κορμό δέντρου και το βάζετε στο ψυγείο.
5. Το τυλίγετε σε λαδόκολλα σαν μπαστούνι και το διατηρείτε στο ψυγείο.