Λιγδοπούλες στο τηγάνι

29.06.2011

Το μυστικό στο ξίδι

Υλικά

  • 2 τσιπούρες (400 γραμμ. η καθεμία)
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι ξίδι
  • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • Αλάτι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα ψάρια. Αλατίζουμε καλά μέσα στην κοιλιά και στο κεφάλι. Αλευρώνουμε καλά και τινάζουμε να φύγει το παραπανίσιο αλεύρι. Τηγανίζουμε τα ψάρια σε μεγάλο τηγάνι περίπου 8-10 λεπτά ή μέχρι να κάνουν κρούστα. Σβήνουμε με το ξίδι και τις σερβίρουμε.