Το μυστικό στο ξίδι
Υλικά
- 2 τσιπούρες (400 γραμμ. η καθεμία)
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι ξίδι
- Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- Αλάτι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα ψάρια. Αλατίζουμε καλά μέσα στην κοιλιά και στο κεφάλι. Αλευρώνουμε καλά και τινάζουμε να φύγει το παραπανίσιο αλεύρι. Τηγανίζουμε τα ψάρια σε μεγάλο τηγάνι περίπου 8-10 λεπτά ή μέχρι να κάνουν κρούστα. Σβήνουμε με το ξίδι και τις σερβίρουμε.