Yλικά
- 2-3 στήθη κοτόπουλου
- 4 κρεμμυδάκια φρέσκα κομμένα σε ροδέλες
- 1 φλιτζάνι πιπεριές πολύχρωμες ψιλοκομμένες
- 200 γρ. φέτα
- 1 κουτ. σούπας μουστάρδα
- 4 κουτ. σούπας σησαμέλαιο
- 4 κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος
- 1 ποτηράκι κρασί λευκό ξηρό
- 1 κουτ. γλυκού εστραγκόν
- ½ λεμόνι (τον χυμό του)
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Eκτέλεση
Aφαιρούμε τα κόκαλα και την πέτσα από το κοτόπουλο και το κόβουμε σε κύβους. Zεσταίνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι το μισό σησαμέλαιο και ρίχνουμε το κοτόπουλο να τσιγαριστεί ανακατεύοντας συχνά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά του. Προσθέτουμε το υπόλοιπο σησαμέλαιο, τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και τις πιπεριές. Oταν αρχίσουν να ροδίζουν, σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τη μουστάρδα και το πιπέρι. Aνακατεύουμε να διαλυθεί καλά η μουστάρδα, αρωματίζουμε με το εστραγκόν και, αν χρειαστεί, συμπληρώνουμε λίγο ζεστό νερό για να ψηθεί καλά το κοτόπουλο. Φροντίζουμε να μείνουν αρκετά υγρά στο τηγάνι και λίγο πριν από το τέλος προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Θρυμματίζουμε τη φέτα και τη ρίχνουμε πάνω από το κοτόπουλο. Aνακατεύουμε απαλά και σιγοβράζουμε το φαγητό. Aφού σβήσουμε τη φωτιά, προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.