Γαριδοσαλάτα

07.09.2011

Υλικά

  • 500 γραμμ. γαρίδες μεσαίου μεγέθους αποφλοιωμένες
  • 200 γραμμ. καβουρόψιχα
  • 4 αβγά βρασμένα
  • 1 σφηνάκι ουίσκι
  • 350-400 γραμμ. μαγιονέζα
  • Λίγη κέτσαπ
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

1. Βράζετε τις γαρίδες 5-7 λεπτά. Τις αφήνετε να στραγγίξουν, κόβετε την καβουρόψιχα και τις γαρίδες σε μικρά κομμάτια. Αφού βράσετε τα αβγά, τα κόβετε και αυτά σε μικρά κομμάτια.

2. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη μαγιονέζα με την κέτσαπ και το πιπέρι.

3. Παίρνετε μια σαλατιέρα και βάζετε τις γαρίδες, την καβουρόψιχα και τα αβγά και στη συνέχεια ρίχνετε το ουίσκι.

4. Ανακατεύετε και ρίχνετε το ανάλογο μείγμα μαγιονέζας. Τέλος, με το υπόλοιπο μείγμα σκεπάζετε τη σαλάτα και τη διακοσμείτε.

Σημείωση: Καλό θα είναι να γίνει από την προηγούμενη, για να είναι δεμένες οι γεύσεις. Αν θέλετε, μπορείτε να βάλετε κάππαρη και αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ