Υλικά
- 1 κιλό φασολάκια
- 5 φέτες μπέικον
- 5 φέτες τυρί
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 πιπεριά πορτοκαλί
- μαγιονέζα
Εκτέλεση
1. Βράζουμε τα φασολάκια σε μπόλικο αλατισμένο νερό και τα σουρώνουμε.
2. Ψιλοκόβουμε το μπέικον, το τυρί, το κρεμμύδι και τις πιπεριές. Τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα μπολ, τα ανακατεύουμε, προσθέτουμε ελάχιστο αλάτι και πιπέρι. Περιχύνουμε με μαγιονέζα και σερβίρουμε. Μπορούμε επίσης, αντί για μαγιονέζα, να βάλουμε λίγο λάδι σκέτο ή με λεμόνι ή ξίδι.