Υλικά
- 4 αβγά
- 2 κούπες τσαγιού βρασμένο αρακά
- 3 κουταλιές βούτυρο ή μισή κούπα λάδι
- 2 κούπες τσαγιού ψιλοκομμένο ζαμπόν
- 2 κούπες τσαγιού τυρί κασέρι
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αβγά σε ένα μπολ. Τα αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε έτσι ώστε να γίνουν όλα ένα μείγμα. Τηγανίζουμε την ομελέτα σε καυτό λάδι ή βούτυρο, γυρίζοντάς τη να ψηθεί και από τις δύο πλευρές.