Αβγά στραπατσάδα

28.05.2009

Υλικά
(για 2 άτομα)

  • 4 αβγά
  • 3 φρέσκες ντομάτες
  • 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση
1. Σπάζετε τα αβγά σε ένα μπολ και αρχίζετε να τα χτυπάτε. Ψιλοκόβετε τις ντομάτες βγάζοντας το φλοιό τους και αφαιρώντας τους σπόρους και τις βάζετε στο τηγάνι μαζί με το λάδι.

2. Τα αφήνετε να βράσουν σε σιγανή φωτιά μέχρι να λιγοστέψουν τα υγρά τους.

3. Ρίχνετε τα χτυπημένα αβγά μέσα στο τηγάνι και ανακατεύετε για λίγο.

4. Αν θέλετε να προσθέσετε φέτα, θα τη ρίξετε στο τηγάνι λίγο πριν το κατεβάσετε από τη φωτιά.