Χρόνος παρασκευής: 20 λεπτά
Ατομα: 2
Υλικά
- 8 γαρίδες Νο1
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 ποτήρι κρασιού λικέρ μαστίχα
- 1/2 κουτ. γλυκού μαστίχα σε σκόνη
- Χυμό από 1 λάιμ
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Βάζουμε λάδι στο τηγάνι για να κάψει. Αλευρώνουμε τις γαρίδες, τις τινάζουμε καλά και ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι.
- Αφού κάψει το λάδι βάζουμε τις γαρίδες να σοταριστούν και από τις δύο μεριές και προσθέτουμε το κρεμμυδάκι μας.
- Βάζουμε αλάτι, πιπέρι και 1 ποτηράκι του κρασιού λικέρ μαστίχας.
- Περιμένουμε να εξατμιστεί. Κατόπιν ρίχνουμε τη σκόνη μαστίχας και τον χυμό λάιμ.
- Περιμένουμε να πάρει μια βράση και να δέσει η σάλτσα. Το φαγητό μας είναι έτοιμο.