Χρόνος παρασκευής: 15 λεπτά - Ατομα: 4
ΥΛΙΚΑ
- 1 μαρούλι κανονικό
- 1 μαρούλι σγουρό
- 1 αγγούρι κομμένο σε λεπτές φέτες
- 2 πράσινες πιπεριές
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 ξερό κρεμμύδι
- Λίγο άνηθο
- Λίγο δυόσμο
- Λίγη μαραθόριζα
- Αλάτι (κατά βούληση)
- Ξίδι (κατά βούληση)
- Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το ρίχνουμε και αυτό στη μπασίνα. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για το φρέσκο κρεμμυδάκι και το φινόκιο.
- Ψιλοκόβουμε το σγουρό μαρούλι και το ρίχνουμε πάνω από τα υπόλοιπα υλικά μας.
- Συνεχίζουμε με το αγγούρι το οποίο το κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες, τις οποίες προσθέτουμε στη σαλάτα μας.
- Τέλος κόβουμε τις πιπεριές σε πολύ λεπτές λωρίδες και τις προσθέτουμε κι αυτές.
- Προσθέτουμε 2-3 φιλαράκια δυόσμο και λίγο άνηθο ψιλοκομμένο.
- Περιχύνουμε με ελαιόλαδο κα ξιδάκι κατά βούληση.
- Αλατίζουμε, αναμειγνύουμε τα υλικά μας καλά και σερβίρουμε.