Ντοματοκεφτέδες

27.07.2011

Υλικά:

4 μέτριες κόκκινες ντομάτες κομμένες σε κομματάκια
5 (περίπου) γεμάτες κουταλιές αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λίγο θυμάρι
Λίγο δυόσμο
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και στο τέλος προσθέτουμε όσο αλεύρι χρειάζεται ώστε να έχουμε ένα μίγμα κανονικό.
2. Βάζουμε σε ένα τηγάνι να κάψει το λάδι και τηγανίζουμε το μίγμα μας κουταλιά-κουταλιά.
3. Μόλις οι ντοματοκεφτέδες τηγανιστούν καλά και από τις δύο πλευρές τους βγάζουμε σε μια πιατέλα στρωμένη με απορροφητικό χαρτί και τους σερβίρουμε με ρύζι ή μακαρόνια.