Dreats: Η νέα τάση της...ντομάτας που τρώγεται ΚΑΙ πίνεται

15.06.2019
Dreats: Η νέα τάση της...ντομάτας που τρώγεται ΚΑΙ πίνεται
Τα νέα προϊόντα της Malu Peruviana με βάση την ντομάτα ενθουσιάζουν.

Αγαπημένη πρώτη ύλη στην μεσογειακή διατροφή -και όχι μόνο- η ντομάτα (ή τομάτα, αν προτιμάτε) ξεχωρίζει αφενός για τη γεύση της αφετέρου για τα οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό.

Εκτός από το λυκοπένιο που χαρίζει σε αυτή το κόκκινο χρώμα της και σε εμάς τις πλούσιες αντιοξειδωτικές και αντικαρκινικές του ιδιότητές του, η ντομάτα

Εκτός όμως από το λυκοπένιο, η τομάτα αποτελεί επίσης καλή πηγή φυτικών ινών και μέρος του μηχανισμού αποτοξίνωσης του σώματος. Για την ακρίβεια, ένα φλιτζάνι τομάτας παρέχει 57,3% της σ.η.π. βιταμίνης C, 22,4% της σ.η.π. βιταμίνης Α, 17,8% της σ.η.π. βιταμίνης Κ, 11,4% της σ.η.π. πρόσληψης καλίου. (*σ.η.π.> συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα)

Σε αυτά ακριβώς τα στοιχεία βασίστηκε η εταιρεία malu peruviana και "δημιούργησε" με βάση την ντομάτα. Το όραμα πίσω από την δημιουργία ενός προϊόντος, 100% φυσικό, από μια ελληνική οικογενειακή επιχείρηση. Η mala peruviana παρασκευάζεται με την καλύτερη πρώτη ύλη, την οποία διαλέγεται προσεκτικά στην καλύτερη της φάση και τοποθετώντας την σε ένα packaging, καινούριο για την βιομηχανία της ντομάτας, αλλά αρκετά παλιό σαν έθιμο στην παράδοση συγκομιδής και φύλαξης για χρόνια από τα ελληνικά νοικοκυριά.

Δεν σταματά όμως εκεί.

Στο ερώτημα "τρώγεται ή πίνεται", δίνεται η απάντηση "Και τα δύο!" και καλωσορίζουμε τα . . . D R E A T S. don’t drink don’t eat, d r e a t. Το νέο ξεκίνημα της πετυχημένης συνταγής της Mala Peruviana.

Μια νέα κατηγορία που επαναπροσδιορίζει το πως βλέπαμε τα φρούτα και τα λαχανικά τόσο καιρό. Ο αρμονικός συνδυασμός δύο κόσμων, drink&eat. Τα dreats της Μala Peruviana, με βασικό συστατικό τον χυμό τομάτας σε 3 ξεχωριστές γεύσεις, αποτελούν την φυσική πηγή ενέργειας και την πιο νόστιμη πρόταση για όλες τις ώρες.

Είναι η απάντηση στο δε θέλω να πιώ ούτε καφέ, ούτε ποτό … Είναι το χορταστικό boost που χρειάζεσαι στο lunch break της δουλειάς, με τις λίγες θερμίδες (34 kCal/100ml) Eίναι η πιο σωστή επιλογή μετά από μια έντονη σωματική άσκηση, που θα σε τονώσει και θα σου δώσει ενέργεια.

Σε μια αγορά που πόσιμη τομάτα σημαίνει κυρίως βάση για το bloody mary, ή στην καλύτερη gaspaccio τα dreats , ήρθαν για να δώσουν μια καινούργια προοπτική στα non alcochol drinks οι 3 γεύσεις των dreats. Red, Fire και Earth. Διάλεξε τη δική σου γεύση και απόλαυσε.

Που μπορείτε να βρείτε την Mala Peruviana;
Mεγάλες αλυσίδες Super Market
Granikal (διανομέας στον χώρο της εστίασης)
Κάβες
Café - Bars (ζητήστε τα επώνυμα)
Delicatessen & άλλα καταστήματα πώλησης τροφίμων