Ιδού η "έξυπνη" συνταγή όπως μας τη δίνει ο σεφ Τάσος Αντωνίου μέσα από το site του, mamapeinao
Υλικά
- 6 φέτες ψωμί του τοστ
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 5 κ.γλ. κέτσαπ
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 100 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα
- 6-7 φέτες αλλαντικό της επιλογής μας
- 1/2 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
Εκτέλεση
- Τοποθετούμε τις φέτες ψωμιού, τη μια δίπλα στην άλλη, μέσα σε πυρίμαχο σκεύος. Τις περιχύνουμε με παρθένο ελαιόλαδο. Με ένα κουτάλι απλώνουμε την κέτσαπ στο ψωμί.
- Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Καλύπτουμε τις φέτες ψωμιού με τα κομμάτια μοτσαρέλα. Τοποθετούμε από πάνω το αλλαντικο της επιλογής μας. Τέλος, πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά.
- Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180οC στις αντιστάσεις για 15 λεπτά.
- Σερβίρουμε την πίτσα εξπρές ζεστή.
Και για επιδόρπιο; Φτιάξε ένα πανεύκολο γλυκό με ζελέ, κρέμα και μπισκότα και εντυπωσίασε εις διπλούν!