Το γλυκό αυτό απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στους λάτρεις της σοκολάτας.
Γευστικότατο, ζουμερό και χορταστικό σχεδόν από την πρώτη μπουκιά, είναι επιλογή που σε δικαιώσει στο έπακρο μιας και δεν αφήνει κανέναν ανικανοποίητο.
Διαβάστε ακόμη: Από άλλη εποχή: Σπιτική λεμονάδα της γιαγιάς χωρίς έξτρα ζάχαρη
Δεν χρειάζεται ψήσιμο και είναι αρκετά εύκολο στην παρασκευή του.
Τι θα χρειαστείς
- 1 φλιτζ. μπισκότα θρυμματισμένα
- ½ φλιτζ. ψιλοκομμένα καβουρντισμένα φουντούκια
- ¼ φλιτζ. σκόνη για ρόφημα σοκολάτας
- ½ κ. γ. αλάτι
- ¾ φλιτζ. ζαχαρούχο γάλα
- 120 gr. κουβερτούρα λιωμένη
Πώς να τα ετοιμάσεις
Σε ένα μπολ ρίχνουμε και ανακατεύουμε τα μπισκότα, τη σκόνη σοκολάτας, τα φουντούκια και το αλάτι. Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και τη λιωμένη κουβερτούρα, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα μας.
Διαβάστε ακόμη: Τι θα φάμε σήμερα; Πικάντικες και ζουμερές φτερούγες κοτόπουλου!
Απλώνουμε σε ένα πυρέξ και αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει. Κόβουμε σε κομματάκια μεγέθους της επιλογής μας και σερβίρουμε!
Tip: Μπορούμε να συνοδεύσουμε με μία μπάλα παγωτό ή να περιχύσουμε με σιρόπι καραμέλας!