Οι περισσότερες από εμάς έχουμε συνδέσει τη δημιουργία σάλτσας με πολλή φασαρία, άπλυτα σκεύη και μια κουζίνα σκέτη αναστάτωση.
Με τη συγκεκριμένη συνταγή, όμως, ξεχνάς όλα αυτά και μπαίνεις σε μια νέα εποχή σάλτσας!
Πανεύκολη και απίστευτα νόστιμη, η γλυκόξινη αυτή χτυπιέται στο blender, δεν απαιτεί κατσαρόλα και ηλεκτρική κουζίνα, την ίδια ώρα που συνοδεύει άψογα τα σνακ σου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Διαβάστε επίσης: Η νόστιμη σως για τη σαλάτα του Καίσαρα στην πιο light εκδοχή της
Δοκίμασε τη και δεν θα χάσεις!
Τι θα χρειαστείς
- 1 φλιτζ. κέτσαπ
- 1 κ. σ. κορν φλάουρ
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 κ. σ. νερό
- 2 κ.σ ξύδι
- 1 κ. σ. σος σόγιας
Εκτέλεση
Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χτυπήσεις στο blender όλα σου τα υλικά.
Σε μερικά δευτερόλεπτα η γλυκόξινη σως σου θα είναι έτοιμη!
Καταναλώνεται σε θερμοκρασία δωματίου ή και παγωμένη.
Extra tip: Μπορείς να «παίξεις» με την ποσότητα ξυδιού, ανάλογα με το πόσο ξινή προτιμάς τη σάλτσα σου.