ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
• 200 γρ. φέτα τριμμένη ή κομμένη σε λεπτές φέτες
• 2 κουτ. σούπας δυόσμο φρέσκο ψιλοκομμένο
• 4 αραβικές πιτούλες μεσαίου μεγέθους
• 8 κουτ. σούπας ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
• πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνουμε σε τηγάνι τις 2 κουταλιές ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τη μία αραβική πίτα για 1 λεπτό περίπου. Βάζουμε το 1/4 της φέτας και λίγο δυόσμο στη μισή επιφάνεια της πίτας, διπλώνουμε με την άλλη μισή ώστε να σχηματιστεί ένα μισοφέγγαρο και αφήνουμε για 1 λεπτό σε χαμηλή φωτιά στο τηγάνι να λιώσει το τυρί. Τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να φύγει το περιττό λάδι.Επαναλα-μβάνουμε με τις υπόλοιπες πίτες.
Tip
Προαιρετικά, μπορούμε να αντικαταστήσουμε στις πιτούλες τη φέτα με κατίκι, που δίνει πολύ ωραίο γευστικό αποτέλεσμα. Προσέξτε, όμως, να μη βάλετε πολύ δυόσμο, γιατί θα πικρίσει.