ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
• 250 γρ. αλεύρι
• 1/2 φλιτζάνι νερό
• 1 φλιτζάνι λάδι
• 1 κουτ. γλυκού ξίδι
• 1 κουτ. γλυκού αλάτι
Για τη γέμιση:
• 2 φλιτζάνια τυριά ανάμεικτα (γραβιέρα, ρεγκάτο, μοτσαρέλα, τυρί κρέμα)
• 1 αβγό χτυπημένο με λίγο γάλα
• πιπέρι, γλυκάνισο (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ετοιμάζουμε τη ζύμη: Ζυμώνουμε πολύ καλά τα υλικά σε μπολ μέχρι να έχουμε μια ελαστική ζύμη. Αφήνουμε να ξεκουραστεί για μισή ώρα. Χωρίζουμε τη ζύμη στα 6 και την ανοίγουμε σε πολύ λεπτά φύλλα πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια. Κόβουμε δίσκους διαμέτρου 10 εκατοστών. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Ανακατεύουμε τα τυριά με τα υπόλοιπα υλικά και βάζουμε από λίγο μείγμα σε κάθε δίσκο ζύμης. Κλείνουμε προσεκτικά και ψήνουμε στον φούρνο για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.