Πώς θα το φτιάξεις
Κόψε από πάνω το κέικ έτσι ώστε να κάνεις μια τρύπα και κράτα το κέικ που περισσεύει.
Σε ένα μπολ χτύπα κρέμα τυρί, ζάχαρη άχνη, λίγο ξύσμα λεμονιού μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Πρόσθεσε τις φράουλες και ανακάτεψε απαλά με ένα κουτάλι.
Ρίξε το μείγμα μέσα στο κενό που έχεις κάνει στο κέικ. Από πάνω τρίψε το κέικ που έχει περισσέψει.
Βάλε το στο ψυγείο για 8 ώρες
Κόψε σε μεριδούλες και σέρβιρε.
Tips:
- Άσε παχύ τοίχωμα όταν κόβεις το κέικ για να κάνεις τη λακουβίτσα για να μην μαλακώσει και κοπεί μόλις πέσει η κρέμα.
- Βάλε το κέικ πάνω σε ένα πιάτο ή βάση πριν το γεμίσεις για να το μεταφέρεις στο ψυγείο απευθείας χωρίς να χρειαστεί να το μετακινήσεις.