Πικάντικο κοτόπουλο στα κάρβουνα

18.08.2016

ΥΛΙΚΑ

• 4 φιλέτα κοτόπουλου (στήθος)

• 2 πιπερίτσες καυτερές ψιλοκομμένες

• 1 πορτοκάλι (το ξύσμα του)

• 1 κουτ. σούπας πάπρικα γλυκιά

• 1 κουτ. σούπας μουστάρδα Dijon

• 4 κουτ. σούπας μέλι

• 3 κουτ. σούπας κέτσαπ

• 1/2 φλιτζάνι λάδι

• αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε σε μεγάλο μπολ όλα τα υλικά, προσθέτοντας στο τέλος το λάδι, το αλάτι και το πιπέρι. Βάζουμε στο μπολ και τα στήθη κοτόπουλου και τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 2 ώρες. Στη συνέχεια, τα ψήνουμε στη σχάρα για 7-10 λεπτά από κάθε πλευρά. Σερβίρουμε συνοδεύοντας με πράσινη σαλάτα.