ΥΛΙΚΑ
450 γρ. καρπούζι χωρίς τη φλούδα και τα σπόρια
1 κουτ. σούπας γλυκόζη
80 ml Campari
1/2 κουτ. γλυκού χυμό λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πολτοποιούμε το καρπούζι στο μπλέντερ και το περνάμε από σήτα. Ζεσταίνουμε τη γλυκόζη σε κατσαρολάκι με τον χυμό λεμονιού και το Campari για 45 λεπτά. Προσθέτουμε το καρπούζι και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε το μείγμα σε δοχείο και το μεταφέρουμε στην κατάψυξη. Κατά τη διάρκεια του παγώματος, ανακατεύουμε κάθε 30 λεπτά με πιρούνι για να σπάσουν οι κρύσταλλοι και να αποκτήσει η γρανίτα καλύτερη υφή. | Διατηρούμε στην κατάψυξη.
Επιμέλεια: Αλέξης Μίχας
Συνταγές από το Cook Book