Την Τρίτη 5 Ιουλίου, ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης και το CTC αποχαιρετούν το κοινό για το καλοκαίρι με ένα μοναδικό γαστρονομικό closing party στον ανανεωμένο χώρο του εστιατορίου. Με υψηλό προσκεκλημένο τον διακεκριμένο chef Χριστόφορο Πέσκια, το CTC υπόσχεται ένα ταξίδι στην ιστορία της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας μέσα από τις βραβευμένες δημιουργίες των δύο chef αλλά και νέες που θα δημιουργήσουν οι δύο μάγειρες ειδικά για τη βραδιά.
Το μενού γευσιγνωσίας – μνεία στη σύγχρονη ελληνική κουζίνα, θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πιάτα-σταθμούς του Χριστόφορου Πέσκια όπως τα ιδιαίτερα σουτζουκάκια του, μια νέα εκδοχή της Χανιώτικης κρεατότουρτας από τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη αλλά και πάντρεμα signature δημιουργιών των δύο chef όπως αυτό των γεμιστών του Χριστόφορου Πέσκια με το σούσι σαρδέλας του Αλέξανδρου Τσιοτίνη.