Ελληνική πίτσα

08.07.2016

ΥΛΙΚΑ

1 φρέσκια αφράτη ζύμη για πίτσα

1 συσκευασία σάλτσα για πίτσα

1 κρεμμύδι ξερό

2 ντομάτες

100 γρ. ελιές μαύρες σε ροδέλες

200 γρ. φέτα σε κυβάκια

αλάτι, πιπέρι

φρέσκια ρίγανη

ελαιόλαδο

EΚΤΕΛΕΣΗ

Λαδώνουμε ένα ρηχό ταψί και στρώνουμε τη ζύη πιέζοντας με τα δάχτυλα για να ανοίξει καλά.

Απλώνουμε τη σάλτσα για πίτσα σε όλη την επιφάνεια της ζύμης.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φετούλες, τις ντομάτες επίσης σε λεπτές φέτες και ρίχνουμε τις ροδέλες ελιάς ώστε να πάνε σε όλη την επιφάνεια. Αλατίζουμε ελαφρά και απλώνουμε τα κομματάκια φέτας πάνω στην πίτσα. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο σύμφωνα με τις οδηγίες συσκευασίας.

Ξεφουρνίζουμε, πασπαλίζουμε με φρέσκια ρίγανη και σερβίρουμε.