ΥΛΙΚΑ
-20 γρ. μαργαρίνη
-1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο
-1/2 κλωνάρι σέλερι σε φετάκια
-1/2 ποτήρι κρασί λευκό Σάμου
-1/2 λίτρο ζωμό λαχανικών ζεστό
-200 γρ. μύδια καθαρισμένα
-8 γαρίδες
-300 γρ. ντομάτα ψιλοκομμένη
-1 πιπεριά κόκκινη καυτερή
-300 γρ. ρύζι Στρυμόνα
-αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, το σέλερι και την πιπεριά σε βαθύ τηγάνι με το βούτυρο για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το ρύζι και συνεχίζουμε για 2 λεπτά ακόμα. Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί, προσθέτουμε την ντομάτα, τα μύδια και τον ζωμό, ανακατεύοντας συνεχώς. Προς το τέλος, αφού μαλακώσει το ρύζι, βάζουμε και τις γαρίδες για 3-4 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως.