Υλικά
3 πατάτες
2 σκ. σκόρδο
1/2 κούπα γάλα
50 γρ. ελαιόλαδο
2 - 3 κ.σ. ξύδι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το σκόρδο σε φέτες. Σε ένα μπολ, ρίχνουμε γάλα και το σκόρδο, καλύπτουμε με μεμβράνη και το βάζουμε σε φούρνο μικροκυμάτων για 1'. Αφήνουμε το σκόρδο στο γάλα, για άλλα 20'. Στη συνέχεια, το σουρώνουμε και το ομογενοποιούμε στο multi μαζί με ελαιόλαδο
Βράζουμε και σουρώνουμε τις πατάτες.
Αφού στραγγίξουν καλά, τις λιώνουμε και προσθέτουμε το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, ξύδι και ανακατεύουμε